תפריט

אלימי | תפריט

מאפים מלוחים וכריכים

כריכים

כריך טונה מיונז, כריך חביתה, אפשרות תוספת - סלט אישי

מאפים מלוחים

קישים: גבינה, בצל, פטריות, פוקציות ארטישוק, ממרח זיתים, פלפלים, ממרח עגבניות, טונה, פוקצות על בסיס גבינה לבנה וציפוי מוצרלה מוקרם, בורקס 3 גבינות, ביצה קשה וקורנישונים

המיוחדים שלנו מלוחים

קרואסון גבינת שמנת וסלמון, כריך גבינת שמנת סלמון וצלפים

עוגות שמרים, עוגיות וריבות

מבחר עוגיות הבית

רעידת אדמה שוקולד, ריבועי חלבה עשיר, ביסקוטי צימוקים אגוזים, שבלי חמאה, שבלי שקדים פרוסים, סהרוני שקדי חמאה, קוקיס, שוקולד צ'יפה חמאה, בייגלה מלוחף טריאו שוקולד נימוך

מבחר ריבות הבית

ריבת תות, ריבת אוכמניות ועוד...

עוגות שמרים XL

פרג העשירה, אגוזים עשירה, שקדים נימוחה, גבינה מפנקת, דאבל חלבה, דאבל שוקולד המפורסמת

מבחר עוגיות גדולות

אלפאחורס, כפול חמאה ריבה, בייגלה מלוח, ביג קוקיס, רעידת אדמה שוקולד, ביג טריאו שוקולד

עוגות

עוגת גבינה אפויה ניו-יורקית הדרים

עשויה מגבינת שמנת וגרדת תפוז, נימוחה מאוד, על בסיס פריך חמאה

עוגת מוצרט אלימי

על בסיס טורט שוקולד, שלוש שכבות, שילוב של שוקולד שמנת וקרם וניל מצופה בגלייז שוקולד ומעוטרת בנשיקות מרינג

100% עוגת שוקולד

על טהרת השוקולד המריר בסיס טורט שוקולד, שילוב של קרם שוקולד ונאנש שוקולד מריר בציפוי גלייז שוקולד ועיטורי שוקולד זהב

היער השחור

על בסיס טורט שוקולד, שילוב של קרם שוקולד וקצפת וניל בתוספת דובדבוני אמרנה העונה מצופה בגלייז שוקולד ושבבי פטל יבש

טהרת ריבת החלב

מורכבת מעוגת טורט וניל, שילוב של קצפת, וניל וריבת חלב העונה מעוטרת בשימלת קוקוס לבן ומקרונים

עוגת לונה

שילוב של מוס שוקולד וקראנצ'י נוגט העונה מצופה בגלייס שוקולד ומקושטת בקצפת וניל ועיטרי שוקולד

מוס שוקולד מירנג

מוס שוקולד עשיר קראנצ'י נוגט ומירנג כבסיס בעונה

פריך שקדים בצורת אותיות או מספרים

שלוש שכבות של בצק פריך שקדים וחמאה בשילוב קרם וניל משובח. אופציה בעיטורי פירות או עיטורי שוקולד

מאפים ועוגות אישיות

מאפים מתוקים

קרואסון חמאה, קרואסון שקדים, קראוסון שוקולד, סינבון, דאניש וניל צימוקים, דייניש שוקולד שוקולד, כיס גבינה צימוקים, צמה פרג, בריוש וניל שקדים ונטיפי סוכר, בתוצרת עצמית, אפייה יומיומית

מהויטרינה הפריסאית - עוגות אישיות

ניתן לרכוש במארזים מעוצבים או במנות אישיות

Share by: